Een gastprofessor (80%)/onderzoeker (20%) Elektronica-ICT (m/v)

Referentie: TMMA-2017-EC-331 - publicatiedatum 15-06-2017

Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn.

Profiel en ervaring

 • Je beschikt over een Bachelor of Master diploma
 • Je hebt ICT kennis i.v.m. Linux/Windows besturingssystemen, netwerken, web services, media netwerken, server- en Cloud toepassingen
 • Je bent zeer pragmatisch ingesteld en hebt enige praktische ICT ervaring
 • Je wil studenten begeleiden i.h.k.v. hun studie, projectwerk en stage- en eindwerk
 • Ervaring met Cisco, het beschikken over CCNA Cisco certificaat of dit willen behalen evenals kennis i.v.m. Cloud services zijn een pluspunt
 • Je beantwoordt aan het profiel van de Thomas More-medewerker.

Inhoud van de opdracht

De professionele bacheloropleiding Elektronica – ICT zoekt een (praktijk) lector voor de verder ontwikkeling van het ICT trackject. Samen met je collega’s werk je aan de inhoud van het curriculum en de verdere uitbouw van een toekomstgerichte opleiding.

Onderwijs:

 • Je trekt de opleidingsonderdelen computernetwerken, Cloud services (Bluemix, Azure, AWS), Media Netwerken (VoIP, Asterisks, Audio/Video streming). Je bent verantwoordelijk voor de gerelateerde laboratoria en ontwikkelt in samenwerking met jou collega’s en het werkveld hiervoor up-to-date cursus materiaal.
 • Je begeleidt en evalueert leerprocessen. Je integreert hierbij moderne onderwijstechnieken en –middelen.
 • Je treedt op als studentencoach bij projectwerk in het kader van toepassingsgerichte opleidingsonderdelen, stages en bachelorproeven. Je stimuleert studenten zich te ontplooien en de gewenste competenties te behalen. Je zoekt naar oplossingen om resultaatgericht om te gaan met diversiteit in de studentengroepen.
 • Je zet je schouders mee onder internationalisering en diverse onderwijs- en organisatieondersteunende taken.

Beheer van server en netwerk infrastructuur:

 • Je beheert en bouwt, in overleg met de collega’s, de opleidingsspecifiek server- en netwerkinfrastructuur verder uit volgens de noden van de opleiding en de Embedded Systems/ICT onderzoeksgroep.

Onderzoek:

 • Voor 20% van je opdracht werk je mee aan toepassingsgericht ICT onderzoek binnen de embedded systems/ICT onderzoeksgroep, betrekt studenten via stage- en eindwerken en leg je de link met de toegewezen opleidingsonderdelen.

Aanbod:

Een voltijdse contractuele tewerkstelling als gastprofessor (80%)/onderzoeker (20%) van 01/09/2017 tot 31/08/2018, met mogelijkheid tot verlenging.

Barema: 502 (master) of 316 (bachelor), afhankelijk van diploma

Plaats van tewerkstelling: Campus De Nayer.

Meer informatie m.b.t. de inhoud van de opdracht kan je bekomen bij patrick.pelgrims@thomasmore.be

Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 30 juni 2017