Een deeltijds onderzoeker (m/v) (80%) voor de opleiding verpleegkunde

Referentie: TMMA-2017-EC-404 - publicatiedatum 06-07-2017

Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn.

Profiel en ervaring

  • Je bent in het bezit van een masterdiploma in de verpleeg- en vroedkunde.
  • Je hebt minimum 3 jaar ervaring met praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek (kennis SPSS en NVIVO is een pluspunt).
  • Je hebt een goede kennis van het Engels.
  • Je bent in staat om probleemoplossend, gestructureerd en resultaatgericht te werken.
  • Je kan zowel zelfstandig als in team werken.
  • Je kan vlot netwerken in verschillende settings.
  • Je bent flexibel.
  • Je bent punctueel en kan werken met strikte deadlines.
  • Je beantwoordt aan het profiel van de Thomas More-medewerker.

Inhoud van de opdracht

Praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek vereist een nauwe relatie tussen onderwijs en werkveld. Vanuit het werkveld komen er heel wat probleemstellingen, vragen en behoeften die leven bij (para)medische en sociale zorgorganisaties en waar een evidence based oplossing voor gezocht dient te worden. Simultaan is er een wisselwerking met de hogeschool om ontwikkelde expertise te laten terug vloeien naar het werkveld.

Als onderzoeksmedewerker sta je in voor het schrijven, uitvoeren en implementeren van een onderzoeksproject voor de opleiding verpleegkunde van Thomas More Mechelen rond het verlenen van zorg op maat aan diverse minderheidsgroepen. Het onderzoek dient aan te sluiten bij de onderzoekspeerpunten die Thomas More Mechelen-Antwerpen vooropstelt. Je vertrekt hierbij vanuit literatuur onderzoek. Van daaruit werk je een concreet onderzoeksproject uit waarbij zowel, kwantitatief, kwalitatief als mixed method onderzoek aan bod kunnen komen. Vanuit het gevoerde onderzoek zorg je voor de valorisatie van de onderzoeksresultaten en formuleer je concrete aanbevelingen naar zowel het werkveld als het onderwijs (latere implementatie resultaten in de curricula, link met de bachelorproeven/minor wetenschappelijk onderzoek, …).

‪Binnen deze opdracht wordt er gevraagd vervolgprojecten op te starten door in- en externe financieringsmogelijkheden te inventariseren en nieuwe projecten voor te bereiden.

Aanbod:

Een deeltijdse contractuele tewerkstelling (80%) van 01/09/2017 tot 31/08/2018, verlenging mogelijk

Barema: 502 (master)

Plaats van tewerkstelling: Mechelen.

Meer informatie m.b.t. de inhoud van de opdracht kan je bekomen bij Danielle.vanhorenbeeck@thomasmore.be

Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 15 augustus 2017