Een voltijds campusmanager voor Thomas More Campus De Nayer, Sint-Katelijne-Waver (m/v)

Referentie: TMMA-2017-EC-1050 - publicatiedatum 08/02/2018

Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn.

1. Inhoud van de opdracht

Als campusmanager ben je verantwoordelijk voor facilities: je staat garant voor een adequate campusorganisatie en garandeert een efficiënte en continue dienstverlening voor alle studenten, medewerkers en bezoekers. Je zorgt voor de dagdagelijkse sturing en coördinatie van medewerkers aan die actief zijn in de campusgebonden facilitaire diensten (poets, onderhoud, catering, …) en geeft leiding aan de lokale medewerkers van onthaal, IT-medewerkers en planning. Dankzij jouw visie en strategie steunt de campuswerking op een gezonde financiële en organisatorische basis: je bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening en voert een pragmatisch verbeterbeleid, je brengt interne processen in kaart en optimaliseert ze, steeds met het oog op kostenefficiëntie én een optimale campuswerking en -beleving.

Samen met de regiodirecteur en de unitmanager teken je de toekomstplannen van Campus De Nayer mee uit. Zo zet je je schouders onder de uitbouw van een nieuwe makerspace en zorgt voor een goede operationele werking ervan.

2. Vereiste opleiding en ervaring

- Master industrieel ingenieur of bachelor technologie (elektromechanica, productontwikkeling, elektronica-ICT, bouwkunde, …).
- Ervaring als leidinggevende in een complexe organisatie is een pluspunt.
- Vertrouwd met financieel management in het algemeen en budgetbeheer in het bijzonder.
- Doorgedreven ICT-kennis en in het bezig van een rijbewijs B.
- Goede communicatieskills. Geduldig en tactvol kunnen omgaan met weerstand bij verandering is essentieel.

3. Aanbod

  • Wij bieden je een voltijdse tewerkstelling in barema A31 als contractueel bediende. De functie wordt ingevuld bij mandaat tot en met 31/08/2021 met mogelijkheid tot verlenging van telkens een periode van vier jaar en met een tussentijdse evaluatie na maximaal 2 jaar.
  • Startdatum: zo spoedig mogelijk.

4. Solliciteren

  • Heb je interesse voor de functie van campusmanager? Solliciteer dan online met CV en motivatiebrief tot en met 28 februari 2018.
  • Voor meer informatie over de inhoud van de opdracht kan je contact opnemen met Karel Van Roy, directeur regio Mechelen-Antwerpen, karel.vanroy@thomasmore.be