Unit Manager (m/v) voor de Unit Life Sciences & Chemie op campus Geel

Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn.

Omschrijving unit

De Unit Life Sciences & Chemie bundelt de professionele bacheloropleidingen Agro- en Biotechnologie, Chemie, Biomedische Laboratoriumtechnieken en Voedings- en Dieetkunde.

Functieprofiel

Aanbod

  • Startdatum: zo snel mogelijk.
  • Een voltijdse tewerkstelling als lector voor 100%.
  • De functie wordt ingevuld bij mandaat tot en met 31-08-2022 met mogelijkheid tot verlenging van telkens een periode van vier jaar en met een tussentijdse evaluatie na maximaal 2 jaar. De eerste evaluatie gebeurt na 1 jaar.
  • Voor het mandaat van Unit Manager ontvang je in principe het barema 589(A31) eventueel via een tijdelijke ambtswijziging en voor de duur van het mandaat. Uitzonderlijk kan, afhankelijk van relevante ervaring en competenties, nog een bijkomende mandaatvergoeding worden voorzien.

Meer informatie kan je bekomen bij de Regiodirecteur Els Van Weert: els.vanweert@thomasmore.be

Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 20 augustus 2018.

Referentie: TMK-2018-U1-EV-154 - Publicatiedatum: 14-07-2018