*Nee, dit is geen spelfout! Het is een letterwoord dat staat voor Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Dat zijn de kernwaarden waarop onze hogeschool bouwt.

voltijds medewerker leercentra Thomas More campus Mechelen

Referentie: TMMA-2020-EV-703 - publicatiedatum 09/09/2020

Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn.

Vereisten:

 • Naast een masterdiploma heb je bij voorkeur ervaring met activerende lesvormen, met vorming in digitale competenties/informatievaardigheden/mediawijsheid, en/of met de werking van een leercentrum.
 • Je hebt affiniteit met een of meerdere opleidingen aan Thomas More, of je bent bereid je hiermee snel vertrouwd te maken. Onze opleidingen in Mechelen situeren zich in de studiegebieden People & Health, Education, Media & Communication, Design & Build, en Business & Tourism.
 • Je bent enthousiast en experimenteert graag met ideeën en technologieën. Je hebt een neus voor nieuwe initiatieven, en treedt graag buiten het vertrouwde kader.
 • Je bent sterk op samenwerking gericht, zowel binnen het eigen team als met andere hogeschooldiensten. Je deelt je kennis, houdt collega’s op de hoogte, en werkt in overleg aan de gemeenschappelijke doelstellingen.
 • Je neemt verantwoordelijkheid en werkt resultaatgericht.
 • Je hebt een klant- en studentgerichte houding en streeft kwaliteit na in al je opdrachten.
 • Goede kennis van MS Office, en snel vertrouwd met andere software.
 • Een plus: kennis van Alma en Limo.
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge kennis van het Nederlands en het Engels

 

Thomas More ziet leercentra als dynamische plekken: de klassieke bibliotheek voor stille studie breidt uit met levendige hubs voor kennisdeling en kruisbestuiving waar de sociale, creatieve en innovatieve aspecten van het leerproces gestimuleerd worden. Enerzijds zetten we in op doordachte variatie in fysieke ruimtes en functies, op aangepaste (technologische) uitrusting, en op een positieve, studentgerichte sfeer. Anderzijds neemt het leercentrum initiatieven om – in nauw overleg met docenten – opleidingsoverstijgende competenties van studenten te ontwikkelen, met bijzondere aandacht voor informatievaardigheden en brede persoonsvorming. Bovendien betrekken we ook studenten actief bij onze dienstverlening. Zo wordt het leercentrum een neutrale en laagdrempelige zone voor en door studenten, met een cruciale rol binnen de leef- en leergemeenschap van Thomas More.

Voor de leercentra van de campussen in Mechelen zijn we op zoek naar een voltijds medewerker:

 • Je staat mee aan de start van een vernieuwde dienstverlening van de leercentra op de campussen te Mechelen. Je krijgt – in overleg met je collega’s – de ruimte om hier verder vorm aan te geven en om je eigen klemtonen te leggen, afhankelijk van je expertise.
 • In nauw overleg met docenten werk je een vormingsaanbod rond informatievaardigheden en andere 21st century skills uit, op maat van het vakgebied dat je vertegenwoordigt. Je zoekt naar manieren om studenten en docenten zowel real-life als digitaal te ondersteunen bij informatievaardigheden.
 • Je geeft zelf regelmatig instructies en workshops rond verschillende thema’s binnen het vormingsaanbod.
 • Je stelt een relevante collectie samen ter ondersteuning van de opleidingen waarvoor jij de contactpersoon bent. Je brengt in kaart welke informatiebehoefte er bij studenten, docenten en onderzoekers bestaat, en zoekt actief naar (alternatieve) materialen en bronnen die aan de vooropgestelde criteria voldoen.
 • Volgens beurtrol verzorg je de permanentie aan de balies van de drie leercentra in Mechelen.
 • Je beheert mee het (digitaal) materiaal van het leercentrum en de bachelorproeven.

Aanbod

Voltijdse tewerkstelling als contractueel medewerker

Barema: ATP-A11 (master)

Aanstelling van bepaalde duur vanaf 1/11/2020 tot en met 31/08/2021 (verlenging mogelijk)

Plaats van tewerkstelling: campus Mechelen

Solliciteren

 • Heb je interesse voor deze functie? Solliciteer dan online met CV en motivatiebrief tot en met 30 september 2020.
 • Voor meer informatie over de inhoud van de opdracht kan je contact opnemen met Lene.Rock@thomasmore.be