*Nee, dit is geen spelfout! Het is een letterwoord dat staat voor Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Dat zijn de kernwaarden waarop onze hogeschool bouwt.

Voltijds gastprofessor ICT, netwerkbeheer

Referentie: TMMA-2021-EC-002 - publicatiedatum 23/03/2021

Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn.

Profiel en ervaring

  • Je beschikt over een relevant Bachelor of Master diploma
  • Je bent pragmatisch ingesteld en beschikt over ruime en gedegen ICT, Informatica Systeem- en Netwerk kennis/ervaring w.o. scripting, Virtual & Mixed (Virtualisation, PC (Windows/Linux)) Environments, ICT Troubleshooting & Support, Business Continuity & Disaster Recovery, Security policies
  • Je wil studenten ondersteunen i.h.k.v. hun studie, projectwerk en werkplekleren
  • Je hebt een hart voor onderwijs.
  • Je wil actief en flexibel meewerken aan de uitbouw van de opleiding.
  • Het bezitten van een C1 attest Engels of dit willen behalen is een pluspunt.
  • Je beantwoordt aan het profiel van de Thomas More-medewerker.

Inhoud van de opdracht

Thomas More zoekt voor de Graduaat opleiding een lector voor de modules Scripting, Virtual & Mixed (virtualisation, PC(Windows, Linux) Environments, ICT Troubleshooting & Support, Business Continuity & Disaster Recovery, Security policies/auditing. Samen met betrokken collega’s werk je aan de inhoud van het curriculum en de verdere uitbouw van een toekomstgerichte opleiding.

Je functie:

Onderwijs:

- Je trekt de verschillende vermelde opleidingsonderdelen in graduaat opleiding.

- Je bent verantwoordelijk voor de gerelateerde laboratoria, legt nodige contacten met bedrijven en ontwikkelt in samenwerking met derden (Partners in Education) en jou collega’s en het werkveld hiervoor up-to-date cursus materiaal.

- Je begeleidt en evalueert leerprocessen. Je integreert hierbij moderne onderwijstechnieken en –middelen.

- Je treedt op als studentencoach bij projectwerk in het kader van toepassingsgerichte opleidingsonderdelen, stages en projectwerk. Je stimuleert studenten zich te ontplooien en de gewenste competenties te behalen. Je zoekt naar oplossingen om resultaatgericht om te gaan met diversiteit in de studentengroepen.

- Je zet je schouders mee onder diverse onderwijs- en organisatie ondersteunende taken.

- Je coördineert mee de opleiding en legt de link tussen toegekende opleidingsonderdelen en legt contacten met het werkveld.

- Je werkt mee aan de internationale oriëntatie van de opleiding.

Aanbod

Aanwerving als gastprofessor asap tot en met 31/08/2021, verlenging mogelijk

Barema: 316 (bachelor) of 502 (master)

Plaats van tewerkstelling: Campus De Nayer

Meer informatie kan je bekomen bij Patrick.pelgrims@thomasmore.be

Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 30/04/2021