*Nee, dit is geen spelfout! Het is een letterwoord dat staat voor Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Dat zijn de kernwaarden waarop onze hogeschool bouwt.

Deeltijds gastprofessor (20%) in 1 of meerdere projectateliers van de opleiding interieurvormgeving

Referentie: TMMA-2021-EC-521 - Publicatiedatum: 30/06/2021

Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn.

Een onderwijsopdracht in één of meerdere van de Projectateliers (1, 2, 3 of 4), van de professionele bacheloropleiding Interieurvormgeving in Open Hoger Onderwijs (traject voor werkstudenten)

 https://www.thomasmore.be/opleidingen/professionele-bachelor/interieurvormgeving/interieurvormgeving-oho

Profiel en ervaring

 • Je hebt een bachelor- of masterdiploma in een ontwerpdiscipline of in een beeldende discipline: Professionele Bachelor Interieurvormgeving, Master Interieurarchitectuur, Master Architectuur, Beeldende Kunsten, Grafische vormgeving, Productontwikkeling.. of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt een passie voor en kennis van de vakgebieden architectuur, interieur, meubel en object. Je volgt de actualiteit
 • Je hebt ruimtelijke ontwerpervaring, met een focus op het ontwerpen van interieur, meubel en object. Het hands-on werken en het experiment draag je hoog in het vaandel. Je hebt kennis van courante manuele en digitalale presentatietools, technische tekenpaketten, renderprogramma’s. Je bent vertrouwd met uitvoeringstechnieken en materialen uit ons vakgebied. Je portfolio draagt deze kennis en ervaringen uit.
 • Je hebt affiniteit met de onderzoeksthema’s https://ideamechelen.be/)van onze unit ID&A en je bent vertrouwd met de in ons vakgebied courante onderzoeksmethodieken (deskresearch, observaties, interviews, case studies, …).
 • Je hebt ervaring met of interesse in pedagogische vaardigheden.
 • Je bent bereid je in te werken in het curriculum van de volledige opleiding.
 • Je hebt een ruime culturele bagage.
 • Je wil je kennis delen met studenten, maar ook binnen een team van collega's.
 • Je bent pro-actief in het opnemen van engagement en verantwoordelijkheid.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands. Je bent in het bezit van een C1 niveau Engels of bent bereid dit te halen, moest je tewerkgesteld worden in een Engelstalig opleidingsonderdeel.
 • Je beantwoordt aan het profiel van de Thomas More-medewerker.

Inhoud van de opdracht

 • Je lesopdracht valt binnen de professionele bacheloropleiding Interieurvormgeving Open Hoger Onderwijs (traject voor werkstudenten) op de campus Lucas Faydherbe, Mechelen.
 • Je zal tewerkgesteld worden binnen de Projectateliers van deze opleiding, waar ontwerp-, technische, teken- en presentatievaardigheden geïntegreerd worden aangeleerd.
 • Je denkt, binnen je leerlijn, mee na over innovatieve en efficiënte lesvormen, waarbij het zelfstandig leerproces van een student getriggerd wordt.
 • Verder word je, afhankelijk van je percentage, ingeschakeld in diverse onderwijs- en organisatie ondersteunende taken, zowel binnen als buiten de leerlijn.

Aanbod:

Aanwerving als contractueel gastprofessor van 1/09/2021 t/m 31/08/2022

 

Barema: 502 (master) of 316 (bachelor)

 

Plaats van tewerkstelling: Campus Mechelen

Meer informatie m.b.t. de inhoud van de opdracht kan je bekomen bij guy.foulon@thomasmore.be

Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 15 augustus 2021