*Nee, dit is geen spelfout! Het is een letterwoord dat staat voor Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Dat zijn de kernwaarden waarop onze hogeschool bouwt.

Campusmanager Lier

Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn.

Functieprofiel:

Aanbod:

  • Startdatum: 01-09-2021
  • Een voltijdse tewerkstelling als ATP B2 voor 100%.
  • Plaats van tewerkstelling: campus Lier
  • Leidinggevende functie van 01-09-2021 tot en met 31-08-2025 met de mogelijkheid tot verlenging van telkens een periode van maximum vier jaar en met een tussentijdse beoordeling na 2 jaar.
  • Leidinggevende functie in principe via een tijdelijke ambtswijziging naar ATP B3, conform het reglement loopbaan en verloning leidinggevenden, en dit voor de duur van leidinggevende functie.
  • Naast het loon, laptop en hospitalisatieverzekering biedt Thomas More ook mogelijkheden tot flexibele werktijden, opleidingen, interne evolutie en een aantrekkelijke vakantieregeling.

Meer informatie m.b.t. de inhoud van de opdracht kan je bekomen bij mia.dewilde@thomasmore.be 

Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 20 augustus 2021.

Referentie: TMK-2021-EV-CA-309 - Publicatiedatum: 02-07-21