*Nee, dit is geen spelfout! Het is een letterwoord dat staat voor Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Dat zijn de kernwaarden waarop onze hogeschool bouwt.

videoproducer (50%) voor onderzoeksproject: eXtend, immersieve technologieën voor de broadcastsector

Referentie: TMMA-2021-EC-638 - Publicatiedatum: 01/09/2021

Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn.

Ervaring

  • Ervaring met het creëren van animatie, 3D content (bv. virtuele studio)
  • Ervaring in videoproductie en grafisch sterk (zowel 2D als 3D)
  • Je kan werken met software zoals Unreal, Adobe Illustrator, Adobe Character Animator, Maya, Blender, Cinema4D, enz.
  • Bij voorkeur technologische kennis van en ervaring met XR-technologie
  • Je hebt ervaring met, of een sterke interesse in, experimenteren of uittesten van nieuwe videotechnologie en -toepassingen.

Communicatieve vaardigheden: je bent communicatief en kan innovaties in begrijpbare en niet-technische termen uitleggen aan bedrijven of studenten. Je werkt ook goed samen met externe partners.

Ondernemend: Je bent ondernemend en hebt verantwoordelijkheidszin.

Resultaatgericht: Je streeft telkens weer naar het beste resultaat, ook al moet je daarvoor soms van koers wisselen. Je respecteert deadlines.

Samenwerken: Je bent een teamplayer en je past je aan aan je omgeving.

Je beantwoordt aan het profiel van de Thomas More-medewerker.

Inhoud van de opdracht

Bij Thomas More voeren we binnen het onderzoeksteam van Creative and Innovative Business onderzoek naar nieuwe, opkomende digitale (media)technologie (XR, IoT, AI, etc.). We gaan na hoe ze in de praktijk kunnen worden ingezet en geoptimaliseerd om commerciële en/of maatschappelijke meerwaarde te realiseren voor bedrijven, organisaties én eindgebruikers.

Voor het extern gesubsidieerd project “eXtend, immersieve technologieën voor de broadcastsector ” (https://extendedbroadcast.be/) zijn we op zoek naar een projectmedewerker met ervaring in videoproductie en een sterke interesse in XR- en andere nieuwe technologieën. Je bent vooral grafisch gericht en hebt ervaring met animatie, 3D contentcreatie en aanverwanten.

Jouw taak in het project zal vooral het mee uitwerken van de innovatieve pilot cases zijn. Je werkt samen in een team en met verschillende partners uit het werkveld. De resultaten van het project moeten leiden tot innovatie voor het werkveld. Het project wordt uitgewerkt in samenwerking met studenten uit de opleidingen van de media-opleidingen van Thomas More.

Jouw taken:

  • Mee ontwikkelen en uitwerken van de pilootprojecten van het onderzoeksproject.
  • Analyseren van de pilootprojecten om zo lessen te trekken die nuttig zijn voor het werkveld.

Aanbod:

Aanstelling als projectmedewerker van 01/10/2021 tot en met 30/06/2022.

Barema: 316 (bachelor) of 502 (master)

Plaats van tewerkstelling: Campus Mechelen

Meer informatie m.b.t. de inhoud van de opdracht kan je bekomen bij dieter.struyf@thomasmore.beonderzoeksmanager Creative & Innovative Business of Bruno.koninckx@thomasmore.be

 

Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 30 september 2021.