3 deeltijdse contractuele medewerkers voor de catering (m/v) voor Campus Geel

Referentie: TMK-2017-CA-EC-250 - Publicatiedatum: 05-07-17

Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn.

Profiel en ervaring:

  • Kennis en vaardigheden omtrent cateringactiviteiten, hygiënisch werken volgens HACCP-normen, flexibel, in team werken, bereid om sporadisch s’ avonds en in het weekend te werken en klantvriendelijk naar alle gebruikers van de campussen.
  • Je beantwoordt aan het profiel van de Thomas More-medewerker.

Inhoud van de opdracht: 

  • Zelfstandig cateringwerkzaamheden uitvoeren (bedienen van klanten, bereiden van warme en broodjesmaaltijden, poetsen binnen cafetaria-infrastructuur), samenwerken met technische ploeg, schoonmaakploeg en catering bij evenementen, …

Aanbod:

  • Een stabiele, deeltijdse betrekking aan 24u als contractueel arbeider in een aangename werksfeer in hogeschoolomgeving, in hoofdzaak campus Geel, van 18-09-2017 tot en met 30-06-2018 (verlenging mogelijk).
  • Barema: categorie 3

Meer informatie m.b.t. de inhoud van de opdracht kan je bekomen bij marc.pareijn@thomasmore.be.

Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 1 september 2017.