*Nee, dit is geen spelfout! Het is een letterwoord dat staat voor Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Dat zijn de kernwaarden waarop onze hogeschool bouwt.

Opleidingsmanager IMS (m/v) TMMA

Thomas More is de meest toonaangevende en innoverende hogeschool in het Vlaamse onderwijslandschap. Met meer dan 20.000 bachelor- en graduaatsstudenten en zo’n 1.700 medewerkers verspreid over 11 regionale campussen geven we dagelijks vorm aan het onderwijs van de toekomst. Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen vormen onze waarden en zijn de basis van een dynamische en groeiende community.

Het reglement loopbaan en verloning leidinggevenden wordt verder uitgerold. Hierdoor worden de functies van Opleidingsmanager Information Management & Security van Thomas More Mechelen-Antwerpen open verklaard.

Functieprofiel Opleidingsmanager

Aanbod

  • Startdatum: 01-09-2019
  • Leidinggevende functie voor de duur van maximum vier jaar met de mogelijkheid tot verlenging van telkens een periode van maximum vier jaar en met een tussentijdse beoordeling na 2 jaar.
  • Leidinggevende functie in principe via een tijdelijke ambtswijziging, conform het reglement loopbaan en verloning leidinggevenden, en dit voor de duur van de leidinggevende functie.

Solliciteren

  • Wanneer je belangstelling hebt voor de functie van Opleidingsmanager Information Management & Security van Thomas More Mechelen-Antwerpen, nodigen wij je uit om voor 16 september 2019 online te solliciteren met CV en motivatiebrief. 
  • Meer informatie kan je bekomen bij de Regiodirecteur Thomas More Mechelen-Antwerpen: karel.vanroy@thomasmore.be

Referentie: TMMA-2019-EV-354 - Publicatiedatum: 27-06-2019