Campusmanager (m/v) campus Geel

Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn.

Inhoud van de opdracht

Als campusmanager ben je verantwoordelijk voor een adequate campusorganisatie van de campus Geel en garandeer je een efficiënte en continue dienstverlening voor alle studenten en medewerkers op deze campus. Je geeft aansturing aan de campusmedewerkers die voor deze activiteiten instaan en je organiseert en superviseert hun werkzaamheden. Als lid van het campusteam integreer je samen met de unit managers van jouw campus de belangen van alle aanwezige opleidingen en diensten. Als campusmanager van een gemengde campus zorg je ook voor een goede samenwerking met de opleidingen en diensten van KU Leuven die op de campus worden gehuisvest. Het volledige functieprofiel van campusmanager vind je hier.

Vereiste opleiding en ervaring

  • Wij zoeken kandidaten met een masterdiploma.
  • Ervaring in facilitair management is een extra troef.
  • Ervaring in de exploitatie van technische installaties (met inbegrip van de veiligheidsaspecten).

Aanbod

  • Startdatum: 1 september 2018.
  • Een voltijdse tewerkstelling als campusmanager.
  • De functie wordt ingevuld bij mandaat van vier jaar met mogelijkheid tot verlenging van telkens een periode van vier jaar en met een tussentijdse evaluatie na maximaal 2 jaar. De eerste evaluatie gebeurt na 1 jaar.
  • Voor het mandaat van campusmanager ontvang je in principe de niet verworven salarisschaal A31, eventueel via een tijdelijke ambtswijziging en voor de duur van het mandaat. Uitzonderlijk kan, afhankelijk van relevante ervaring en competenties, nog een bijkomende mandaatvergoeding worden voorzien.

Solliciteren

  • Heb je interesse voor de functie van campusmanager voor onze campus in Geel? Solliciteer dan online met CV en motivatiebrief vóór 22/02/2018.
  • Voor meer informatie over de inhoud van de opdracht kan je contact opnemen met els.vanweert@thomasmore.be.

Referentie: TMK-2018-RDK-I-039 - Publicatiedatum: 07-02-2018